Tags:

 

Kersttrend All About Stars

The stars are brightly shining

 

'All about Stars' is een kerstthema dat je meeneemt op een reis geïnspireerd door de klassieke schoonheid van Kopenhagen. Dit betoverende kerstdecor nodigt je uit om een wereld te ontdekken waar oud en nieuw harmonieus samenkomen. Bij de eerste stap over de drempel word je betoverd door de elegante papieren sterren die de kamer verlichten, als sprankelende gidsen door deze magische kerstervaring.

In de woonkamer word je verwelkomd door een moderne open haard, waarvan de dansende vlammen herinneringen oproepen aan kerstavonden uit het verleden. Trendy meubels bieden zowel comfort als stijl, en het stralende middelpunt van de kamer is de schitterende kerstboom. De boom is versierd met glinsterende ballen en sprankelende lichtjes, wat een symbool is van hoop en feestelijke vreugde. Onder de boom liggen prachtig ingepakte geschenken die wachten om te worden geopend, en je kunt bijna de opwinding van Kerstmis voelen.

 

Bekijk de gehele collectie

Laat je inspireren door onze prachtige inspiratie foto's

Bekijk de All About Stars collectie

Bekijk de gehele collectie

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Doen! Kerstboom en kerstgroen recyclen

De feestdagen zijn weer achter de rug, grote kans dat de kerstboom al behoorlijk begint uit te vallen. Tijd om de kerstboom en kerstgroen te recyclen!

Lees meer...
Groene decoratie voor de kersttafel

Hier zijn enkele inspirerende ideeën voor groene decoratie die jouw kersttafel omtoveren tot een visueel feest.

Lees meer...
Tips voor een langdurig mooie kerstboom

Ontdek de ultieme tips om je kerstboom langdurig mooi te houden en de feestelijke geest levendig te houden.

Lees meer...