Tags:

 

Kersttrend Funtasy

Sugary sweets & tasty treats

 

In het midden van het plein staat een prachtig verlicht reuzenrad dat alle aandacht trekt. Het draait langzaam rond en onthult een schat aan kerstcadeautjes, kleurrijke lolly's, knuffelige teddyberen en vrolijke notenkrakers. Het reuzenrad voelt als een enorme kerstboom, versierd met de schatten van Kerstmis. Als je omhoog kijkt, voel je de spanning en de opwinding van wat de feestdagen te bieden hebben.

De 'Funtasy' collectie trakteert je op een overvloed aan feestelijke lekkernijen. Speelse kerstboomversieringen zijn geïnspireerd door vrolijke kermisattracties en voegen een unieke en kleurrijke touch toe aan je kerstboom. Daarnaast is er een grote snoepkraam waar je de lekkerste traktaties kunt vinden. Levendige lolly's, glinsterende zuurstokken en zoete suikerspinnen prikkelen je zintuigen en brengen de kinderlijke vreugde in je naar boven.

 

Bekijk de gehele collectie

Laat je inspireren door onze prachtige inspiratie foto's

Bekijk de Funtasy collectie

Bekijk de gehele collectie

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Doen! Kerstboom en kerstgroen recyclen

De feestdagen zijn weer achter de rug, grote kans dat de kerstboom al behoorlijk begint uit te vallen. Tijd om de kerstboom en kerstgroen te recyclen!

Lees meer...
Groene decoratie voor de kersttafel

Hier zijn enkele inspirerende ideeën voor groene decoratie die jouw kersttafel omtoveren tot een visueel feest.

Lees meer...
Tips voor een langdurig mooie kerstboom

Ontdek de ultieme tips om je kerstboom langdurig mooi te houden en de feestelijke geest levendig te houden.

Lees meer...