Omschrijving
De Helianthus tuberosus heeft zowel sierwaarde (de gele bloemen) als een culinaire waarde. De knollen, aardperen, van de Helianthus tuberosus kunnen gegeten worden. Je kan ze koken (15-20 minuten) of in schijfjes bakken. Ze smaken naar artisjok en schorseneer. Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.
Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.
Specificaties
-
EAN code8712438634789
- MerkJUB Holland
- SoortHelianthus
- TypeGroentezaden
- StandplaatsIn de zon
- BloeiperiodeSeptember - Oktober
- Verkrijgbaar bij vestigingNuenen
Dit product kopen
Ben je benieuwd naar dit product? Onze website geeft je alvast een indruk van ons assortiment, maar de volledige ervaring vind je in onze winkels! Kom langs bij een van onze Coppelmans tuincentra en ontdek nog veel meer. We verwelkomen je graag in een van onze winkels:
Coppelmans Helmond
Coppelmans Nuenen
Coppelmans Oirschot
Coppelmans Oisterwijk
Coppelmans Oss
Coppelmans Valkenswaard
Coppelmans Veldhoven
Coppelmans Deurne
Delen
Klik hier om te delen: